Έναρξη εργασιών βελτίωσης του γηπέδου των Κρεστένων: Κατασκευάζεται νέος χλοοτάπητας ενώ σύντομα θα τοποθετηθούν νέο ταρτάν και καθίσματα στις κερκίδες

24 Ιουλίου - 19:31 Τοπικά

Ξεκίνησαν οι εργασίες  βελτίωσης  του γηπέδου Κρεστένων, οι οποίες  χρηματοδοτούνται με ιδίους πόρους  από το  δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και αφορούν την  τοποθέτηση χλοοτάπητα ενόψει της καινούργιας  αθλητικής περιόδου.

Ταυτόχρονα με το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο που αγωνίζεται ο ιστορικός «Ξενοφών»  Κρεστένων, σε σύντομο χρονικό διάστημα  θα  εγκατασταθεί και  ο ανάδοχος  για τη  δημιουργία ταρτάν  στο στίβο, καθώς και για την τοποθέτηση  καθισμάτων στις κερκίδες.

«Είχαμε προβλήματα κατά τη χειμερινή περίοδο με το χλοοτάπητα, δεδομένου ότι έχει κατασκευαστεί πριν από περίπου μια δεκαπενταετία. Γι’ αυτό μετά την απαίτηση των αθλητικών φορέων του δήμου προβαίνουμε στην ανανέωσή του και με γρήγορες διαδικασίες,  προκειμένου να το έχουμε το συντομότερο δυνατόν στη νέα αθλητική σεζόν» δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος.

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος  στον αθλητικό τομέα  στην  ευρύτερη περιοχή,  με τη δημιουργία γηπέδων καθώς και την  ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχόντων  αθλητικών εγκαταστάσεων (Κ. Σαμικό, Καλλίκωμο, Μακρίσια, Καλυβάκια, Πλουτοχώρι κλπ).

Περισσότερα Νέα