Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Πύργου στις Ακαδημίες Γονέων: Μαθησιακή ετοιμότητα και δυσκολίες

9 Απριλίου - 18:33 Τοπικά

    Ο Δήμος Πύργου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”,  το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων            Π&Α     Κυριακού»                                                                                                              Στο ανωτέρω πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Το θέμα της 4ης Συνάντησης που θα γίνει την  Τετάρτη 10 Απριλίου θα έχει ως θέμα «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: Μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις». Το θέμα θα αναπτύξουν η κ Ελένη Παναγούλη Παιδίατρος MSc, PhD με ειδίκευση στην αναπτυξιακή και εφηβική υγεία, επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α..

Επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Καλιανιώτης, ειδικός Παιδαγωγός-Λογοπεδικός MSc με ειδίκευση στο «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», επιστημονικός συνεργάτης μονάδος Εφηβικής Υγείας Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Ε.Κ.Π.Α Νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού»

Ενεργή είναι η συμμετοχή του Δήμου Πύργου και ειδικότερα του Διεύθυνσης  Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας του οποίου επικεφαλής είναι ο Αντιδήμαρχος κ Δημήτρης Τζουανόπουλος.

ZOOM LINK: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_rS6OxOp0SNmΟ

Περισσότερα Νέα