Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας με θέμα «Επαγγελματική κατάρτιση στον προσβάσιμο Τουρισμό» την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ.

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «IN-TOUR – INclusive TOURism Professions. European Curricula For Accessible Tourism Manager And Frontline Staff», του προγράμματος Erasmus+, το Επιμελητήριο Ηλείας και η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) σας προσκαλούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας, στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Επαγγελματική κατάρτιση στον προσβάσιμο Τουρισμό».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των δύο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σπουδών και των αντίστοιχων επαγγελματικών προφίλ του έργου, ενώ οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι – ομιλητές θα αναπτύξουν  θεματικές σχετικά με τη συνεισφορά του προσβάσιμου τουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη, τη διασύνδεσή του με το πολιτιστικό απόθεμα καθώς και το ρόλο της επαγγελματικής κατάρτισης ως εργαλείο επαγγελματικής ανέλιξης, αλλά και ως σύνδεσμος µε τις πολιτικές απασχόλησης.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι δια ζώσης συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Επιμελητήριο Ηλείας. Η ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω του καναλιού του Επιμελητηρίου Ηλείας στο YouTube.

Η  ατζέντα (πρόγραμμα και ομιλητές) της εκδήλωσης καθώς και όλες οι σχετικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στο site και στα social media του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Website:              https://www.heliachamber.gr

Facebook:           https://el-gr.facebook.com/iliachamber/

Twitter:                                https://twitter.com/iliachamber

YouTube:             https://tinyurl.com/2s4jcmtp

Περισσότερα Νέα