Ενισχύεται με εννέα Αξιωματικούς η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας

24 Ιουλίου - 19:10 Τοπικά

Σημαντικό αποτέλεσμα έφερε  η πρωτοβουλία που είχε αναπτύξει προσφάτως  ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος για την ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας στην Ηλεία .  Είχε δε για τον σκοπό αυτό συνεργασθεί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας πραγματοποιώντας και επίσκεψη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο μαζί με τον Πρόεδρο Γρηγόρη Κατσώλη και άλλα μέλη της Ένωσης πριν από ένα μήνα.

Στην Ηλεία έτσι, όπως τουλάχιστον έγινε χθες γνωστό η ΕΛΑΣ ενισχύεται με εννέα ακόμη άτομα και ειδικότερα, με έναν Υπαστυνόμο και οκτώ της κατηγορίας Ανθυπαστυνόμων – Αρχιφυλάκων γεγονός που προκάλεσε και την ανάλογη ικανοποίηση στον βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Νικολακόπουλος μάλιστα δήλωσε, ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν προκειμένου σταδιακώς να καλύπτονται κενά στην Αστυνομική Δνση του Νομού μας  επισημαίνοντας την ανάγκη τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό όσο και για τον εξοπλισμό ή τις κτιριακές υποδομές της ΕΛΑΣ για καλύτερη στέγαση υπηρεσιών της.

Άλλωστε ο Ηλείος κοινοβουλευτικός εκτός των ανωτέρω είχε προβεί και σε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στον τόπο μας θα συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται κατά της εγκληματικότητας και του περιορισμού άλλων παραβατικών φαινομένων.

Περισσότερα Νέα