Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλεία: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα

25 Ιανουαρίου - 13:39 Τοπικά

Την 24.01.2024 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας αποτελούμενη απο τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον ταμία & τον αναπληρωτή γραμματέα συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα. Αφού ευχηθήκαμε μια καλή και γόνιμη θητεία στο νέο Υφυπουργό, του θέσαμε ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μεταξύ άλλων ζητήσαμε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Διεύθυνσης μας μέσω των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων, είτε μέσω δράσεων που εκπονεί το Υπουργείο προς ενίσχυση υπηρεσιων με αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, καθώς οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες το νομού δεν δύναται να ανταποκριθούν με επάρκεια στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες. Επιπλέον ζητήθηκε η ενίσχυση, κυρίως των Υπηρεσιών Ασφαλείας, με οχήματα τα οποία θα συμβάλουν στην ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των υπηρετούντων σε αυτές συναδέλφων. Από τον κ.Υφυπουργό ζητήθηκε επίσης η επίσπευση των εργασιών για την μεταστέγαση ορισμένων εκ των Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίες των συναδέλφων, ενώ τέθηκαν προς συζήτηση, προκειμένου να εξευρεθεί λύση και διάφορα άλλα ζητήματα τα οποία θα συμβάλουν στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των συναδέλφων.

Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε ενήμερος για τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, καθώς και προ της ανάληψης των νέων του καθηκόντων είχε ενδελεχώς ασχοληθεί με τα περισσότερα εξ’ αυτών, διαβεβαιώνοντας μας παράλληλα πως θα σταθεί αρωγός στα δίκαια αίτηματά μας προκειμένου να επιτευχθεί η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες του νομού.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να υπάρχει παράλληλα εργασιακή επιβάρυνση των συναδέλφων και μάλιστα εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας τους.

Περισσότερα Νέα