Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά της Π.Ε Ηλείας ενόψει Χριστουγέννων για την προστασία των καταναλωτών και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδεια

24 Ιουλίου - 19:14 Τοπικά

   Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, για την προστασία των καταναλωτών και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας, ενόψει της εορταστικής περιόδου, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ηλείας.

   Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, υπό τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, συμμετείχαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης Αριστομένης Μανιάτης, ο Προϊστάμενος του Τμ. Εμπορίου Αντώνης Μπέλλος και η υπάλληλος Μαργαρίτα Πανταζοπούλου, ενημερώνοντας τον κ. Γιαννόπουλο για την πορεία και τα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα ελέγχων, οι οποίοι ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικότερα, οι έλεγχοι γίνονται σε καταστήματα τροφίμων (κρεοπωλεία, κατεψυγμένα, τυροκομικά κ.α) καθώς και σε σούπερ μάρκετ, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την προστασία του καταναλωτή καθώς και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

   Οι έλεγχοι, εντός των επόμενων ημερών, πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα εντατικοποιηθούν σε όλες τις αγορές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με τον κ. Γιαννόπουλο να ζητά ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα και ασφάλεια των παρεχόμενων αγαθών και προϊόντων καθώς και στην πάταξη φαινομένων παραπλάνησης του κοινού και αισχροκέρδειας.

Περισσότερα Νέα