Επιχείρηση προσγείωσης στον Πανηλειακό. Εκτός και πάλι ο Κωνσταντινίδης

24 Ιουλίου - 18:43 Τοπικά

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα, που έχει πετύχει δύο σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στην ομάδα και ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους. Ο έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές, η ομάδα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και να εξακολουθεί να δουλεύει σκληρά και πολύ περισσότερο όλοι να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι.
Ο Πέτρος Δημητρίου ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και φυσικά να έχουν όλη τους στην προσοχή στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας. Ο έλληνας τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος, δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να χαλαρώνεις και πολύ περισσότερο να μην υπολογίζει όλους τους αντιπάλους.
Η προετοιμασία ξεκίνησε κανονικά και ασφαλώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση αφού υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο Κωνσταντινίδης πάντως δεν θα προλάβει ούτε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Καραπέτσας θα κάνει αγώνα δρόμου, αν και έχει χάσει σημαντικό έδαφος και δεν έχει φθάσει σε ικανοποιητικό βαθμό από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Αντίθετα για πρώτη φορά φέτος ο Δημητρίου θα υπολογίζει στον Καζνέτση, που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Μαρτίνος δεν υπολογίζεται ούτε για το παιχνίδι αυτό λόγω καρτών.

Περισσότερα Νέα