Επικοινωνία Αυγερινοπούλου με το Υπ.Παιδείας για την κάλυψη των κενών θέσεων στα ΕΠΑΛ Ηλείας

24 Ιουλίου - 18:27 Τοπικά

Την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων που υπάρχουν σε διδακτικό προσωπικό στα ΕΠΑΛ της Ηλείας επεσήμανε προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον αρμόδιο Γ.Γ. του Υπουργείου η Βουλευτής Ηλείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Ειδικότερα η Βουλευτής μετέφερε προς την ηγεσία του υπουργείου τα σημαντικά κενά σε διδακτικό προσωπικό που υπάρχουν στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου με κενά 70 ωρών διδασκαλίας στον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας, ενώ υπάρχουν κενά και στον Τομέα της Οικονομίας.

Ελλείψεις επίσης παρουσιάζονται και στα ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και Κρεστένων κυρίως στον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας καθώς και στις ΕΠΑΣ Πύργου και Αμαλιάδας όπου σε κάποιες ειδικότητες οι μαθητές κάνουν μόνο μια ώρα την εβδομάδα μάθημα μέχρι στιγμής.

Τέλος, η κα. Αυγερινοπούλου ζήτησε άμεσα να υπάρξει κάλυψη των κενών έστω και με ωρομίσθιους καθηγητές προκειμένου να αποκατασταθεί η διδασκαλία των μαθητών στα ανωτέρω σχολεία και η εύρυθμη λειτουργία τους.

Περισσότερα Νέα