Επιπλέον κολωνάκια για μια εβδομάδα στην Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών Αθηνών

24 Ιουλίου - 17:11 Τοπικά

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι από σήμερα (5-12-2016) μέχρι και την Παρασκευή (9-12-2016), στο πλαίσιο εκτέλεσης αναγκαίων εργασιών στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών,  θα  πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

  • Από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τμήματος της διατομής του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. του Α/Κ. Σελιανιτίκων καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος στην αριστερή πλευρά του κλάδου σε 1 λωρίδα ελάχιστου πλάτους 3,50 μέτρων.
  • Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 04:00 πρωινή έως ώρα 06:00 πρωινή, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, της Νέας Εθνικής Οδού, στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων.
  • Σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών νωρίτερα, των ανωτέρω ημερομηνιών, δύναται να τροποποιηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Περισσότερα Νέα