Επίσκεψη Αργυρόπουλου στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Διονύση Καλαματιανό: Στην ίδια ρότα για το λιμάνι Κατακόλου

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Διονύση Καλαματιανό επισκέφθηκε προχθές στο γραφείο του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Οραμα Δημιουργίας» κ. Γιάννης Αργυρόπουλος .

Το βασικό θέμα της συζήτησης τους ήταν οι προοπτικές και η περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού στο Κατάκολο. Ο κ. Καλαματιανός ενημέρωσε τον κ. Αργυρόπουλο ότι είναι στο τελικό στάδιο η έγκριση της χρηματοδότησης για δύο σημαντικά έργα που έχει ζητήσει και διαρκώς πιέζει η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, τα οποία θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.

Επίσης ανέφερε ότι έχει δώσει σαφείς εντολές στις Λιμενικές Αρχές για την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων με σκοπό την ασφαλή λειτουργία του λιμανιού. Από την πλευρά του ο κ. Αργυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποιησή του για το προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα για το λιμάνι, επισημαίνοντας ότι στα μεγάλα θέματα του δήμου και του νομού δεν χωρούν μικροπολιτικές, αλλά απαιτείται σύμπνοια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Περισσότερα Νέα