Επίσκεψη στο Γούμερο από στελέχη της Περιφερειακής Παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε”

8 Απριλίου - 14:17 Τοπικά

Την Τοπική Κοινότητα Γουμέρου του Δήμου Πύργου επισκέφθηκαν την Κυριακή 7/4 ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ “Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε”, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Σταματόπουλο Ανδρέα και Κωνσταντίνο Ντίνο, όπου συνάντησαν τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Μαρίνο Ντούμα αλλά και κατοίκους του χωριού.

Το κορυφαίο θέμα συζήτησης ήταν το γεγονός πως την κοινότητα εδώ και 3 1/2 μήνες δεν επισκέπτεται αγροτικός ιατρός, γεγονός που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των κατοίκων όχι μόνο της κοινότητας Γουμέρου αλλά και των γειτονικών χωριών τους οποίους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη οργανική θέση.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν επίσης και τα σοβαρά προβλήματα οδοποιίας (αγροτικής και μη) που υπάρχουν στην περιοχή καθώς επίσης και η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σε συγκεκριμένα επικίνδυνα σημεία από και προς την κοινότητα.

Η ποιότητα ζωής των κατοίκων της ορεινής Ηλείας έχει μπει από τους ιθύνοντες σε δεύτερη μοίρα εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα τα χωριά μας να ερημώνουν.

Η αξιοπρεπής ποιότητα ζωής και η συνεχής  βελτίωση ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή για την παράταξη μας σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής.

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο να ασκούμε πίεση προσπαθώντας για το καλύτερο για τους συμπολίτες μας.

Περισσότερα Νέα