Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού στο Μητροπολίτη Ηλείας: Τουριστική διαδρομή με επίκεντρο τη θρησκευτική παράδοση της Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, επισκέφθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου τον Μητροπολίτη Ηλείας  κ. Γερμανό προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες τουριστικής προβολής των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής.

Ο Μητροπολίτης ενημερώθηκε για την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσει σε τρισδιάστατη απεικόνιση ενός θρησκευτικού μνημείου της Ηλείας, που θα προβληθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και της δημιουργίας τουριστικής διαδρομής με επίκεντρο τη θρησκευτική παράδοση της Ηλείας.

Ο κ. Κοροβέσης δήλωσε: «Εργαζόμαστε μεθοδικά, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, προκειμένου να αναδείξουμε την πλούσια θρησκευτική μας παράδοση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποδοχή των δράσεων μας και από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, γεγονός που με κάνει να αισιοδοξώ για το τελικό αποτέλεσμα».

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, συνόδευσε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, καθώς επίσης και άλλα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής.

Περισσότερα Νέα