Επιστρέφει(;) ο Γκάμαρης και η ομάδα του στον Πανηλειακό. Στις 3 Ιουνίου οι τελικές αποφάσεις

24 Ιουλίου - 17:17 Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδι της Τετάρτης η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανηλειακού στο χώρο της πρώην ΤΕΔΚ στον Πύργο. Η ένταση ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της συνέλευσης αφού πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και η ομάδα θα πρέπει να εκλέξει νέο ΔΣ ή να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Γιώργος Ρήγας ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Έξαρχο είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την ομάδα. Ο κος Ρήγας αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν και τους δύο να κάνουν ένα βήμα πίσω τονίζοντας οτι και οι δύο έχουν διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο διοίκησης από ότι γινόταν εως τώρα κάτι που έχει οδηγήσει την ομάδα σε αυτό το αδιέξοδο. Τόνισε επίσης οτι τα πολλά χρέη της ομάδας απετελούν ανασταλτικό παράγοντα για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά.

Η “έκπληξη” ήρθε από τον κ. Γιάννο Παπαϊωάννου εξ Αρχαίας Ολυμπίας ο οποίος παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος επιχειρηματιών από την Αθήνα μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος  Γκάμαρης.  Ο κος Παπαϊωάννου ζήτησε από το σώμα να τον εξουσιοδοτήσει ώστε μαζί με τους κ.κ Θεόδωρο Ρήγα και Γιάννη Γεωργίου να προχωρήσουν σε συζητήσεις με την ομάδα Γκάμαρη.

Ύστερα από αρκετή ένταση (όσον αφορά τον Γ. Γκάμαρη) το σώμα αποφάσισε την προσεχή Τετάρτη 3 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, να επαναληφθεί η συγκέντρωση ώστε παρουσία και πρωτεργατών της κίνησης αυτής να δοθούν αυτοπροσώπως όλες οι σχετικές διευκρινίσεις.

Και ακολούθως, το σώμα αφού ακούσει τους ενδιαφερόμενους να αποφασίσει αν θέλει να προχωρήσει και με ποιές προυποθέσεις.

Περισσότερα Νέα