"Επίθεση" Γεωργιόπουλου σε Κατσανιώτη για τη Νότια Χάραξη της Πατρών – Πύργου

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

“Φωτιές” άναψαν οι δηλώσεις του Βουλευτή Αχαίας της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανδρέα Κατσανιώτη, σύμφωνα με τις οποίες ο κος Κατσανιώτης τάσσεται υπέρ της Νότιας χάραξης του δρόμου Πατρών- Πύργου.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος για το συγκεκριμένο θέμα επιτέθηκε στον Α. Κατσανιώτη  κατηγορώντας τον  για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Ειδικότερα ο κος Γεωργιόπουλος ανέφερε: «Στις 24 Οκτωβρίου επισπευτήκαμε με τον κ. Κατσανιώτη και τον κ. Κουτσούμπα, και τον κ. Μητσοτάκη . Μετά από λίγες μέρες επισκεφτήκαμε και την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την κ. Γεννηματά παρόντος του κ. Κατσανιώτη. Σε καμία από αυτές τις τρεις παρουσιάσεις του μεγάλου θέματος που μας απασχολεί και έχει να κάνει με τον αυτοκινητόδρομο, ο κ. Κατσανιώτης δεν έθεσε θέμα Νότιας χάραξης. Προχθές βρισκόμενος μπροστά στους εκλογείς του, εκείνους που τον εξέλεξαν ως Βουλευτή, αποφάσισε φαίνεται για λόγους μικροπολιτικούς, να θέσει θέμα Νότια χάραξης καλώντας τον δήμαρχο Πατρών κ. Πελετίδη να αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης της μελέτης για την νότια χάραξη του αυτοκινητόδρομου. Έχουμε πει στο παρελθόν  ότι μία τέτοια μελέτη, για άλλη χάραξη από αυτή που ήδη υπάρχει σημαίνει τεράστιες καθυστερήσεις που θα βραδύνουν το έργο εάν και όποτε αρχίσει, πάνω από 2 ή 3χρόνια. Καινούργια μελέτη σημαίνει απαλλοτριώσεις, διαγωνισμούς, άδειες από την αρχαιολογία, σημαίνει εγκρίσεις και μεγάλες καθυστερήσεις. »
Κλείνοντας ο κος Γεωργιόπουλος κάλεσε τον Α. Κατσανιώτη να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα όπως:  Θέλει το έργο και εάν θέλει το έργο θέλει να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό; Έχει αποφασίσει ποιους εκπροσωπεί; Το χωριό του, την στενή εκλογική του περιοχή, την Περιφέρεια άρα και τους πολίτες της Ηλείας που τον τίμησαν με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό; Τι λέει στους πολίτες της Ηλείας;  Τι λέει το κόμμα του για αυτό; Συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Κατσανιώτη για άλλη μελέτη κι άλλη χάραξη; Εάν ναι, γιατί δεν το έθεσε στον κ. Μητσοτάκη ο κ. Κατσανιώτης; Πρέπει να το αποφασίσει και να πει στον Ηλειακό λαό με ποια ιδιότητα μιλάει. Ως Βουλευτής Αχαΐας ή ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ίσως ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές;»

Περισσότερα Νέα