Επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανακηρύχθηκε ο Θ. Σκορδαλής

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Στην 25/11/2016 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, ομόφωνα αποφασίσθηκε η απονομή του τίτλου ως Επίτιμου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου στον κ. Σκορδαλή Αθανάσιο. Ο τίτλος δόθηκε ομόφωνα στον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Δ.Σ ως αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών του και της στάσης του σε θέματα που αφορούσαν το τοπικό εμπόριο.

Κατά την θητεία του, η στήριξη του στο σωματείο ήταν καταλυτική για την οργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και για την ύπαρξη του. Πάντα ήταν δίπλα στους εμπόρους και τους επιχειρηματίες ως ενεργός συνδικαλιστής, συμβουλεύοντας τα μέλη, αλλά και επεμβαίνοντας ουσιαστικά σε θέματα που αφορούσαν το τοπικό εμπόριο και την ανάπτυξη του. Η υποδειγματική του στάση, σε συμβουλευτικό αλλά και ενεργό επίπεδο, είναι άξια επαίνου και η απονομή αυτού του τίτλου είναι το λιγότερο που μπορεί να δοθεί.

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε από καρδίας να παραδειγματιστούν κι άλλοι άνθρωποι από τις αξίες και το έργο που προσφέρθηκε από τον Πρόεδρο που τίμησε το αξίωμά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλέον Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για δέκα έξι συναπτά έτη και είναι ο μακροβιότερος Πρόεδρος, ενώ υπηρέτησε τον σύλλογο από την θέση του Γενικού Γραμματέα, του Ταμία αλλά και του μέλους από το 1979.

Επίσης, είναι ο πρώτος Επίτιμος Πρόεδρος του ιστορικού Εμπορικού Συλλόγου Πύργου (έτος ιδρύσεως 1901) και σήμερα ως ενεργός συνδικαλιστής είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Νομού Ηλείας (η οποία απαριθμεί δεκατέσσερις Εμπορικούς Συλλόγους ως μέλη της) και αντιπρόσωπος της Ε.Σ.Ε.Ε από την ίδρυση της ενώ προεδρεύει και σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις της.

Τέλος, κατέχει τον τίτλο του αρχαιότερου μέλους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ηλείας, στο οποίο εκλέγεται από το 1986 και επί προεδρίας του αειμνήστου Μιχάλη Ξυστρή.

                                                     Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν.Γραμματέας

Περισσότερα Νέα