Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηλείας: Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής

24 Ιουλίου - 16:26 Τοπικά

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλεί τους αγωνιστές και τους φίλους του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος σε μαζική συμμετοχή στις 7 Οκτώβρη, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, στη συγκέντρωση – πικετοφορία για να διαδηλώσουμε δυναμικά ενάντια στο φασισμό-ναζισμό και στο σάπιο εκμεταλλευτικό κίνημα το οποίο τον θρέφει.

Η ιστορική πείρα αποδεικνύει πως η αποφασιστική απάντηση στο φασισμό και στο ναζισμό, σε οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη του λαϊκού κινήματος, με αιτήματα που θα στοχεύουν στην καρδιά του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Είναι επίκαιροι όσο ποτέ και δείχνουν το δρόμο οι στίχοι του Φώντα Λάδη: “..Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον! Δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον!”

Η ΕΕΔΥΕ Ν. Ηλείας, παράλληλα με την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς, θα συνεχίσει ακόμη πιο μαχητικά την πάλη της για να απομονωθεί κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Γιατί οι λαοί δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μεταξύ μας. Μας ενώνει ο κοινός αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση και το σύστημά της, που γεννά τις κρίσεις, τους ανταγωνισμούς, τους πολέμους, την προσφυγιά. Μας ενώνει ο αγώνας για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του, για να ανοίξει ο δρόμος για πραγματική ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, πραγματικά αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις μεταξύ των λαών.

Όλοι στη συγκέντρωση

την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 7.00 μ.μ.

στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο.

Περισσότερα Νέα