Επιτροπή Περιβάλλοντος: «Συμμαχία» για τα βιώσιμα κομμωτήρια Ειδικό σύστημα διαχείρισης και ανακύκλωσης των αποβλήτων προϊόντων κομμωτηρίων

24 Ιουλίου - 16:29 Τοπικά

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή, όπως σημείωσε η πλειοψηφία των συμμετεχόντων,  ήταν η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, υπό την προεδρία της Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, με θέμα τη διαχείριση των αποβλήτων και προϊόντων κομμωτηρίων στο πλαίσιο της εξέτασης των αναφορών πολιτών. Η σχετική αναφορά κατατέθηκε από την Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος, η οποία διακρίνεται για το υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης.

Την Επιτροπή ενημέρωσαν η Πρόεδρος και ο Ταμίας της Κλαδικής Ομοσπονδίας, κα Μαρία Σωτηροπούλου και κ. Ιωάννης Διονυσόπουλος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, ενώ το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ώστε να εξευρεθεί λύση στο ζήτημα των κομμωτηριακών αποβλήτων. Στόχος της συνεδρίασης ήταν να πραγματοποιηθεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα και να ανοίξει ο δρόμος προς τα «βιώσιμα» κομμωτήρια, αναδεικνύοντας την ειδική πτυχή της διαχείρισης και ανακύκλωσης των αποβλήτων κομμωτηρίων.

Περισσότερα Νέα