Επιτυχίες και βραβεία για το ΕΕΕΕΚ Πύργου στη συμμετοχή του στη φετινή εκστρατεία ECOMOBILITY και FREE MOBILITY

24 Ιουλίου - 16:55 Τοπικά

Μια μεγάλη επιτυχία ήρθε για το ΕΕΕΕΚ Πύργου με τη συμμετοχή μας στη φετινή εκστρατεία ECOMOBILITY και FREE MOBILITY. Το ΕΕΕΕΚ Πύργου κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, κερδίζοντας το κορυφαίο βραβείο για την εργασία του και το βραβείο μουσικής έκφρασης.

Με ένα όμορφο και ζωηρό κοινό, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι μαθητές και καθηγητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα έζησαν από κοντά τη γιορτή των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων των εκστρατειών έγινε το Σάββατο 20 Απριλίου, με την παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πολλών φίλων του σχολείου μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μάκης Μπαλαούρας, η Δρ. Ράνια Ηλιοπούλου, πρεσβευτής του Υπουργείου Εξωτερικών και οι Ηλείοι ποιητές Λίτσα Δημητροπούλου, Πάνος Κούρβας και Φωτεινή Αζαμοπούλου.

Η εργασία των μαθητών του σχολείου μας για την ελεύθερη μετακίνηση και πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα και εντυπωσίασε τους κριτές του διαγωνισμού. Για ακόμη μια φορά οι μαθητές μας μαζί με τους καθηγητές τους, οι οποίοι συνεργάστηκαν ομαδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μας έκαναν υπερήφανους. Η συγκίνηση και η χαρά μας είναι μεγάλη!

Περισσότερα Νέα