ΕΠΣ Ηλείας: Αναβάλλονται οι αγώνες του τριημέρου μετά από κρούσμα στη Νίκη Τραγανού!

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

 «Σύμφωνα με την υπ. αρ. 122/16-10-2020 απόφαση της Ε.Ε.Θ./ΕΠΣΗ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες στις 17, 18 & 19/10/2020 αναβάλλονται για υγειονομικούς λόγους (προστασία εμπλεκομένων και περιορισμός διασποράς COVID – 19).

Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο Τύπου με την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων».

  • Κρούσμα κορονοϊού διεγνώσθη στην ομάδα της Νίκης Τραγανού, ύστερα από εξέταση που έγινε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο παίκτης της Νίκης ένιωσε κάποια συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο, έκανε το τεστ και ήταν θετικό. Τα υπόλοιπα μέλη της Νίκης από την Παρασκευή πηγαίνουν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας επίσης για εξετάσεις, προκειμένου να διαφανεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα και προσεχώς θα βγουν τα αποτελέσματα. Το γήπεδο της Νίκης θα κλείσει για απολύμανση.
  • Η Νίκη Τραγανού εξέδωσε ανακοίνωση για το κρούσμα covid- 19 σε παίκτη της ομάδας, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο κρούσμα, με ελαφρά συμπτώματα και ότι ο παίκτης είναι πολύ καλά στην υγεία του. Επίσης, ο σύλλογος, με αίσθημα ευθύνης, έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

    Η ανακοίνωση της Νίκης αναφέρει:

    «Η Νίκη Τραγανού ενημερώνει ότι διαγνώσθηκε μεμονωμένο κρούσμα covid- 19 σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος είχε ελαφρά συμπτώματα και αυτή την στιγμή είναι πολύ καλά στην υγεία του. Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος η Διοίκηση της Νίκης Τραγανού ήρθε σε επικοινωνία με την ΕΠΣ Ηλείας, το νοσοκομείο Αμαλιάδας και τον δήμο Πηνειού για όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που χρειάζεται να ακολουθηθούν. Είδη σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Ευάγγελο Δημητρόπουλο όλα τα μέλη της ομάδας μας έκαναν σήμερα το πρωί το προβλεπόμενο τεστ και αναμένονται έως αύριο το πρωί τα αποτελέσματα. Επίσης αναστέλλονται οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων της ομάδας μας για όσο διάστημα χρειαστεί και σε συνεργασία με τον δήμο Πηνειού θα γίνει απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Τραγανού. Τέλος σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής απείχε τις τελευταίες πέντε ημέρες από τις προπονήσεις και δραστηριότητες της Νίκης Τραγανού. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας και με αίσθημα ευθύνης όλοι μας να αντιμετωπίσουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση».

Περισσότερα Νέα