Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Πύργου: Ανεπιθύμητοι στο Νοσοκομείο Καρβέλης και Βουλευτές

24 Ιουλίου - 19:23 Τοπικά

Το μόνο που γνωρίζει να κάνει καλά ο διοικητής της 6 ης ΥΠΕ κος Καρβέλης φαίνεται πως είναι οι μετακινήσεις προσωπικού. Αθετεί ακόμα και τον λόγο του, που έδωσε προς το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου κατά την πρόσφατη συνάντηση μας.

Αντί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία, με την απραξία τους έχουν φέρει το νοσοκομείο Πύργου, που λειτουργεί χωρίς ούτε ένα παθολόγο με οργανική θέση, χωρίς μόνιμο Πνευμονολόγο για τις ανάγκες της παθολογικής και της κλινικής Covid και με τη ΜΕΘ να βρίσκεται στα πρόθυρα της αναστολής λειτουργίας και με δεκάδες άλλες ελλείψεις, ο κ. Καρβέλης συνεχίζει τη μοναδική ενασχόληση του, που είναι η μετακίνηση νοσηλευτικού προσωπικού και η επιστροφή του στη ΝΜ Αμαλιάδας χωρίς κανένα αντικείμενο εργασίας!

Δεν βλέπουμε άλλο λόγο για τις τελευταίες επιστροφές προσωπικού προς την Ν.Μ. Αμαλιάδας πλην του «ρουσφετιού» και της εξαγοράς ψήφων καθώς η ώρα των εκλογών πλησιάζει.

Ενημερώνουμε λοιπόν για να γνωρίζουν, τόσο τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ όσο και τους Βουλευτές του Νομού, ότι δεν ψηφίζει μόνο η Αμαλιάδα και πως κατά την προεκλογική τους περίοδο θα είναι όλοι τους ανεπιθύμητοι στο Νοσοκομείο Πύργου!

Ο πρόεδρος

Γιάννης Γεωργίου

Περισσότερα Νέα