Εθελοντική αιμοδοσία από την Δημοτική Αστυνομία & το Γραφειο Εθελοντισμού.

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Ο Δήμος Πύργου και η Δημοτική Αστυνομία & το Γραφειο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει εκ νέου πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης και διοργανώνει για άλλη μια φορά εθελοντική αιμοδοσία το προσεχές Σάββατο 22  Ιουλίου 2023, στο Πολύκεντρο του Δήμου Πύργου, από τις 09.00 έως και τις 13.30.

«Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην χώρα μας», τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης και καλεί τους δημότες να ανταποκριθούν και να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να δώσουν το ανεκτίμητο δώρο ζωής.

«Η Δημοτική Αστυνομία & το Γραφειο Εθελοντισμού,  δείχνουν το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο»

Περισσότερα Νέα