Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημήτρη Νικολακόπουλου στον Μητροπολίτη Ηλείας.

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανό. Η εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020 στη Μητρόπολη Ηλείας. Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε τον κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία.

Εκτός από άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην ανέγερση του νέου Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους. Εκεί, ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα γραφειοκρατίας και ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Ηλείας και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι αγαστή και εποικοδομητική. Ιδίως στον τομέα του Εθελοντισμού ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, τόνισε στον Σεβασμιότατο πως επιθυμία του είναι να υπάρξει στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πολίτες.

Περισσότερα Νέα