Εξαιρετική η Θεατρική Παράσταση «10 Μικροί Νέγροι» από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου (ΦΩΤΟ)

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «10 Μικροί Νέγροι» της Παιδικής Θεατρικής Ομάδας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Οι εντυπωσιακές ερμηνείες των μικρών πρωταγωνιστών μαζί  με την ενθουσιώδη συμμετοχή του κοινού που γέμισε την αίθουσα του θεάτρου «Απόλλων», αποτέλεσε το επιστέγασμα της ιδιαίτερα δημιουργικής χρονιάς για το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Ελληνικού Ωδείου.

Η θεατρική προσαρμογή, η διασκευή και η σκηνοθεσία του ομότιτλου μυθιστορήματος της Αγγλίδας συγγραφέως, Αγκάθα Κρίστι, «Δέκα Μικροί Νέγροι», απέσπασε εξόχως θετικά σχόλια δίνοντάς μας πολλές υποσχέσεις για το επόμενο εγχείρημα της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας του Ωδείου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους λιλιπούτειους ηθοποιούς: Αθανασόπουλος Γιώργος, Βλάχα Κατερίνα, Γεωργουλόπουλος Άκης, Γιαννακοπούλου Νάσια, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Δημητροπούλου Μελίνα, Δημητροπούλου Μυρσίνη, Καμαριωτάκη Αριάδνη, Κατσινέλος Αντώνης, Κατσινέλου Ηλιάνα, Μπαρτζιώτη Μαρισόφη, Παναγόπουλος Ανδρέας, Πλέσσα Ιωάννα, Σταυροπούλου Δήμητρα, Τσιφουντάρη Πανωραία, Χριστοδουλοπούλου Ελένη.

Καθοριστική ήταν η προσφορά και η βοήθεια της Υπεύθυνης της Θεατρικής ομάδας ηθοποιού Ρούλας Ξαρχάκου, η οποία συνετέλεσε καθοριστικά στο επιτυχημένο αποτέλεσμα της παράστασης, καθοδηγώντας τους μικρούς πρωταγωνιστές στην ερμηνεία των ρόλων τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου και ο Μουσικός Σύλλογος «Ορφεύς»1932 με τη Μουσική-Πολιτιστική προσφορά  όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους, αλλά και με τη διάθεση της πρωτοπορίας & της δημιουργικότητας μέσω της τέχνης, θα συνεχίσουν να αποτελούν πολιτιστικό θεσμό στον τόπο μας.

Η διοίκηση και οι καθηγητές του Ωδείου ευχαριστούν όσους στηρίζουν την προσπάθειά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα Σχολική Χρονιά δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να μπουν στο κόσμο της Μουσικής & της Τέχνης.

Περισσότερα Νέα