Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και 3ου Dan μαύρης ζώνης Kick Boxing για την PANAGIOTOPOULOS TEAM

24 Ιουλίου - 17:07 Αθλητικά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και μαύρης ζώνης που διεξήχθησαν στις σχολές Ilida Figthing Academy στην Αμαλιάδα και Olympic Fighting Academy στον Πύργο της PANAGIOTOPOULOS TEAM από τους Grand Master Γεράσιμο Αλεξάκη και Master Άγγελο Αλεξάκη.

Στις 16:00 ξεκίνησαν οι εξετάσεις στην σχολή της Αμαλιάδας όπου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι αθλητές επέδειξαν πολύ καλό τεχνικό επίπεδο με αποτέλεσμα να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις τους για την επόμενη ζώνη. Στις 19:00 ακολούθησαν οι εξετάσεις στην σχολή του Πύργου όπου συμμετείχαν και οι δάσκαλοι των σχολών Παναγιωτόπουλος Γιώργος και Παπαδόπουλος Διονύσης.

Όλοι οι αθλητές της σχολής επέδειξαν ένα πολύ καλό τεχνικό και μαχητικό επίπεδο με τον δάσκαλο Διονύση να διαπρέπει και να ανεβαίνει επίπεδο και στο Kick Boxing. Τελευταίος στις εξετάσεις έλαβε μέρος ο δάσκαλο Παναγιωτόπουλος εξεταζόμενος για το 3ο Dan. Το εξαιρετικό επίπεδο που επέδειξε μπροστά στους Δασκάλους του αλλά και η μαχητική του ικανότητα το κατέστησαν απολύτως ικανό για την απόδοση του 3ου Dan μαύρης ζώνης. Μία ημέρα γεμάτη από Kick Boxing υψηλού επιπέδου στην Ηλεία έλαβε τέλος με το καλύτερο τρόπο.

Οι Grand Master Γεράσιμος Αλεξάκης και Master Άγγελος Αληξάκης έμεινα απολύτως ικανοποιημένοι από το επίπεδο που είδαν και εξέφρασαν τα συγχαρητήρια σε όλους αλλά και ιδιαίτερα στον δάσκαλο Παναγιωτόπουλο για το έργο που επιτελεί στην περιοχή. Αμέσως μετά τις εξετάσεις στον Πύργο έγιναν και τα εγκαίνια του νέου χώρου της σχολής, στην οποία βραβεύτηκε ο εκπρόσωπος της εταιρίας AEGEAN TAXI OIL E.Π.Ε. στον Αγ. Ιωάννη Πύργου κ. Μπουκλή Χρήστο από τον Δάσκαλο Παναγιωτόπουλο για την σημαντική τους προσφορά στον αθλητικό σύλλογο Πύργου «Ο ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ».

Περισσότερα Νέα