Ευχαριστήρια επιστολή προέδρου του «Χαμόγελου του παιδιού» στον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο

24 Ιουλίου - 19:18 Τοπικά

Τις πιο θερμές του ευχαριστίες απέστειλε για άλλη μια φορά στον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος για την επιχορήγηση που εγκρίθηκε πρόσφατα για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Ο Δήμος Πύργου, στέκεται αρωγός από την αρχή της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής στα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και συμβάλλει καταλυτικά στην καλύτερη λειτουργία και το έργο του στον Πύργο.

Ο κ. Γιαννόπουλος στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας και τη νέα επιχορήγηση προς το Σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού» με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Είστε και εσείς συμμέτοχος στην προσπάθειά μας, κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια.

Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας, σε κάθε παιδί που υφίσταται οποιασδήποτε μορφή βίας. Θα είμαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε όλα τα άλλα, προλαμβάνοντας αυτά που μπορεί να τα θέσουν σε κίνδυνο. Θα παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας …να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαμογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν. 25 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται».

Περισσότερα Νέα