Ευχαριστήριο Μήνυμα της Χρυσής Αυγής Ηλείας

24 Ιουλίου - 17:35 Τοπικά

Η Τοπική Οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ευχαριστεί με ανακοίνωσή της όλους τους υποστηρικτές της στο νομό μας. Και συνεχίζει στην ίδια ανακοίνωση:

“Σε πείσμα των πολιτικών μας αντιπάλων και μέσα σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον, 7.566 Ηλείοι στήριξαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ στις περιφερειακές εκλογές και 9.003 την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, σημειώνοντας άνοδο των ποσοστών μας που έφτασαν στο 10,4%.

Συγχαίρουμε το κάθε ένα μέλος και υποστηρικτή μας ξεχωριστά, γιατί έδωσαν μια άνιση μάχη και βγήκαν νικητές! Οι μεγάλοι ηττημένοι, δεν είναι άλλοι από τους τηλεδικαστές των δελτίων των οκτώ και τους πολιτικούς απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου.

Ευχαριστούμε τέλος τους διώκτες μας. Μας έδωσαν την ευκαιρία να δείξουμε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι ένα Κίνημα Γενναίων Ανδρών και Γυναικών μπορεί να σταθεί ΟΡΘΙΟ και να ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ όταν υπάρχει ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς και θα πρέπει να είστε το ίδιο υπερήφανοι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κερδίσαμε μια μάχη, ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ”

Περισσότερα Νέα