Ευχαριστήριο προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου της οικογένειας της Αικατερίνης Ζέζα

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Μέσα στην χαρμολύπη της κοιμήσεως της αγαπημένης μας μητέρας Αικατερίνης Ζέζα μα και της προσμονής της κοινής μας Αναστάσεως μαζί με τον Αναστάντα Χριστό, θεωρούμε καθήκον να εκφράσουμε δημόσια τις εκ βάθους καρδίας ευχαριστίες προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό (καθαριστές, καθαρίστριες, τραπεζοκόμες, κ.α.) για την εν γένει και κατά το ανθρώπινον τέλεια φροντίδα, μέριμνα, όλων αυτών των ημερών νοσηλείας της μητέρας μας στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Ο Διευθυντής, όλο το ιατρικό προσωπικό, οι νοσηλεύτριες μα όλοι στάθηκαν πλάι στην αείμνηστη μητέρα μας με πολλή αγάπη και φροντίδα αποδεικνύοντας την μεγάλη αξία που έχει ο άνθρωπος ως ψυχοσωματική οντότητα.

Για δύο μήνες μέρα και νύχτα αόκνως και χωρίς γογγυσμό υπηρέτησαν την ασθενή μας, με υποδειγματικό τρόπο ομοιάζοντας με τον καλό Σαμαρείτη της Παραβολής του Χριστού, θαρρείς ότι στο πρόσωπο του ασθενούς βλέπουν τον ίδιο τον Κύριό μας.

Ας χαρίζει λοιπόν Αυτός που είναι ο Ποιητής ουρανού και γης, κάθε ευλογία και χαρά σ’ αυτές τις ψυχές. Ευχαριστούμε θερμά για όλα.

Πύργος 4 Απριλίου 2023

Για την αείμνηστη μητέρα μας Αικατερίνη Ζέζα

τα παιδιά της.

Περισσότερα Νέα