Ευγενία Χριστοπούλου: Μια νέα δυναμική παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Νικολούτσου

24 Ιουλίου - 16:55 Τοπικά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας. Είμαι το όγδοο παιδί της οικογένειας του εργολάβου οικοδομών Γεωργίου Χριστόπουλου και της Ελένης Χριστοπούλου. Τελειώνοντας το τρίτο Λύκειο Πύργου, σπούδασα στο ΑΤΕΙ Πειραιά στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο: στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών και κρίσεων σε Εθνικό και Διεθνές περιβάλλον. Το 2003 έπειτα από γραπτό διαγωνισμό διορίστηκα στο Στρατό, στο Νομικό σώμα του ΓΕΕΘΑ. Σήμερα φέρω τον βαθμό του Επιλοχία και υπηρετώ στη ΣΕΤΤΗΛ. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Είμαι παντρεμένη με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστο Παπαζώη ο οποίος υπηρετεί σε σχολεία του νομού Ηλείας και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

Παράλληλα ασχολούμαι με ανθρωπιστικές και κοινωνικές δράσεις. Δραστηριοποιούμαι ως Σαμαρείτισσα στον Ερυθρό Σταυρό και είμαι ανάδοχος παιδιού και πολίτης του κόσμου. Υπήρξα πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων επί σειρά ετών. Κατέχω τη θέση της προέδρου στην Εταιρεία Ηλειακών Μελετών Δράσης και Πολιτισμού «Τάκης Δόξας» Αρθρογραφώ για θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στις εφημερίδες «Πατρίς» και «Παρατηρητής». Έχω εκδώσει μια ποιητική συλλογή όπου όλα τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερα Νέα