Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα της Δημ. Ενότητας Ωλένης στο Καράτουλα

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

Σήμερα Δευτέρα 3-4-2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο Καράτουλα της  Δ.Ε Ωλένης, στην οποία παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης, ο Αντιδήμαρχος Ωλένης κ. Σωτήρης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Βασίλης Σεϊντής και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παντελεήμων Αθανασόπουλος.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Δ/ντές του Δήμου: Τεχνικών Υπηρεσιών Σοφία Γούργουρα, Προγραμματισμού Άρης Φιλιππόπουλος, Πρόνοιας Έλσα Κωστοπούλου, Παιδείας Σοφία Ζάγκλη, ΚΕΠ Ιωάννης Κουλούκης, Καθαριότητας Γαγιανή Συσκάκη.

Επίσης συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της ΔΕ Ωλένης.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στα γήπεδα των Τοπικών Κοινοτήτων. Τα προβλήματα κυρίως εστιάζονται στον χλοοτάπητα των γηπέδων και στα αποδυτήρια των ομάδων. Ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελεήμων Αθανασόπουλος έδωσε απαντήσεις στους Προέδρους για τα προβλήματα αυτά.

Αμέσως μετά οι Πρόεδροι μίλησαν για τις ανάγκες των Κοινοτήτων τους για την αγροτική οδοποιία. Ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης, συνομίλησε με τους Προέδρους. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι τα προβλήματα αυτά να ικανοποιηθούν.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Σεϊντής μίλησε για τις εργασίες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες για τον καθαρισμό των κεντρικών και των αγροτικών δρόμων.

Τέλος τον λόγο πήραν οι Δ/ντές του Δήμου για θέματα των αρμοδιοτήτων τους (Πρόνοια, ΚΕΠ, σχολικές μονάδες κτλ)

Περισσότερα Νέα