Φ. Αλεξόπουλος: Τον επόμενο χρόνο ας μιλήσουμε στα Παιδιά μας, για τον πραγματικό Ορθόδοξο Άγιο Βασίλη

24 Ιουλίου - 18:15 Τοπικά

Άρθρο του Φώτη Αλεξόπουλου

Πολιτευτή Νομού Ηλείας

Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής

Μέλος Δ.Σ ΙΝΚΑ/Γ.Ο.Κ.Ε

Μια και πέρασαν οι «Αγίες» αυτές Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , θα ήθελα να κάνω κάποιες Επισημάνσεις και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ιδιαίτερα σκληρές..

Όμως στην Ζωή μου έχω μάθει πάντα να λέω την Σκάφη ,… σκάφη και τα Σύκα ,… Σύκα … Επειδή η Βουλευτής κ.Ρεπούση με τους «Συνωστισμούς στην Σμύρνη» προφανώς δεν είναι «μόνη» της, άλλα οι Ρεπουσηδες αυξάνονται και ξεφυτρώνουν σαν τα «Μανιτάρια» τα τελευταία χρόνια και πραγματικά ανησυχώ , Πιστεύω ότι και λόγο της γενικότερης Κρίσης είναι ευκαιρία να αναθεωρήσουμε μερικά Πράγματα…

Ετσι λοιπόν θα αναφερθώ στα Παρακάτω και παρακαλώ διαβάστε τα με Προσοχή:

Πότε επιτέλους θα αποφασίσουμε να αφήσουμε στην άκρη την Υποκρισία και τα Παραμύθια ? Θεωρούμε όλοι ότι είναι Σωστό να λέμε στα 5χρονα παιδιά και εγγόνια μας ότι ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από καμινάδες ?

θεωρείτε ότι είναι Σωστό να παραμυθιάζουμε 16χρονα παιδιά, που αύριο- μεθαύριο θα είναι ολοκληρωμένοι πολίτες ότι ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από καμινάδες για να φέρει Δώρα…

Δεν συμφωνείται ότι είναι τραγικό?

Ύστερα Πολλοί από εμάς έχουμε και τη Απορία γιατί μας Κυβερνούν αυτοί που μας Κυβερνούν? Έχετε ακόμα απορίες γιατί εδώ και 40 χρόνια μας κυβερνά πότε ο ένας και πότε ο Άλλος ?

Πότε επιτέλους τα παιδιά μας θα γνωρίσουν τον Πραγματικό Άγιο Βασίλη ?

Τον Ορθόδοξο Άγιο Βασίλη Από την Καισαρεία και το Φιλανθρωπικό Έργο του?

Πότε επιτέλους θα πούμε στα παιδιά μας ότι τα δώρα αυτά είναι από τον Μπαμπά , από την Μαμά, από τον Παππού, από την Γιαγιά που ματώνουν κυριολεκτικά σε περιόδους οικονομικών περικοπών για να μπορέσουν να τα δωρίσουν ?

Πότε θα Πούμε, ότι ο Μπαμπάς περίμενε στην Ουρά του Ο.Α.Ε.Δ 3 Ώρες για να πάρει το επίδομα και η μαμά σφουγγάριζε πολυκατοικίες για αυτά τα Δώρα?

Ότι ο Παππούς και η Γιαγιά έκοψαν τα Φάρμακα του Δεκεμβρίου για την Καρδιά τους για να μπορέσουν να πάρουν αυτά τα Δώρα?

Επιτέλους ας αποφασίσουμε την Γενιά που θέλουμε να αφήσουμε σε αυτήν χώρα για το μέλλον της και ας αντιληφτούμε ότι είναι Πραγματικά ευθύνη δική μας και όχι της Κυβέρνησης …

Η Κυβέρνηση χαράσσει πολιτικό- οικονομική Γραμμή , δεν μεγαλώνει τα Παιδιά μας , αγαπητοί Φίλοι .. Είναι ευθύνη δική μας η «συρρίκνωση» της κάθε κ. Ρεπουση ….

Τον Επόμενο Χρόνο ας μιλήσουμε στα Παιδιά μας, για τον Πραγματικό «Ορθόδοξο» Άγιο Βασίλη , ας τους Πούμε την Αλήθεια … Είναι Χρέος μας …. Ας ανακαλύψουμε και τα θετικά σημεία της Οικονομικής Κρίσης …

Περισσότερα Νέα