Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Αγάπης και της Ελπίδας στην Ανδραβίδα. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Νίκου Κοροβέση

24 Ιουλίου - 16:40 Τοπικά

Λαμπερή και επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της έναρξης των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στη πλατεία Αγίας Σοφίας, στην Ανδραβίδα. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, με τους μικρούς μας φίλους να είναι οι πρωταγωνιστές.   Τα παιχνίδια με τα φουσκωτά, ο χορό μαζί με το ξωτικό, ο Αϊ Βασίλης να μοιράζει δώρα και χαμόγελα χαράς, η Φιλαρμονική Ανδραβίδας με τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της, τα πυροτεχνήματα, τα φαναράκια ευχών, οι λουκουμάδες και η ζεστή σοκολάτα συνέθεσαν την πιο όμορφη και μαγική βραδιά, για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας κήρυξε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης, ελπίδας και ενότητας προς όλους τους συμπολίτες του, όπως συμβολίζει και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που δεσπόζει στη Πλατεία Αγίας Σοφίας.  Ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοροβέση για τη πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της Περιφέρειας και κυρίως του ιδίου, για τη διεξαγωγή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αλλά και όλους τους Συλλόγους και εθελοντές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης απεύθυνε χαιρετισμό στον οποίο δήλωσε, “Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης του Τουρισμού και Πολιτισμού θα είμαι πάντοτε δίπλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, στη πράξη και όχι στα λόγια”. Ευχαρίστησε για τη πρόσκληση και ευχήθηκε σε κάθε δημότη του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με προσωπική ευτυχία, ευημερία, υγεία, αγάπη και προκοπή!

Με την σειρά του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαρβαρέσος ευχήθηκε, Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!

Στην φωταγώγηση παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι. Οι εκδηλώσεις στην Ανδραβίδα θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη περίοδο των Χριστουγέννων. Η επόμενη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα σημάνει και την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων,  είναι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στη Βάρδα.

Περισσότερα Νέα