Φώτης Αλεξόπουλος: Δηλώνω πανέτοιμος , ώριμος και μάχιμος

24 Ιουλίου - 17:26 Τοπικά

Τον Μάιο του 2012 στις Εθνικές εκλογές  οι πολίτες του Νομού Ηλείας με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν στην τρίτη θέση του Ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. (2ος Επιλαχών Βουλευτής ) .

Ήταν πραγματικά για μένα μεγάλη τιμή,  αν αναλογιστεί κανείς  ότι ήμουν στις 3 πρώτες θέσεις επιτυχόντων του ψηφοδελτίου , μαζί με τον Αντρέα Σκαρτσιάρη ( Αναπληρωτή Δημάρχου Πύργου ) και τον Ιωάννη Κωνσταντόπουλο ( Δικηγόρο- Πρ. Πολιτευτή Νέας Δημοκρατίας- Πρ. Βουλευτή ΑΝΕΛΛ ).

Σεβαστά  και άξια στελέχη της τοπικής Κοινωνίας.

Από τότε πέρασαν δυο χρόνια και στις καθημερινές συναντήσεις μου με Ηλείους συμπολίτες μου,   διαπίστωνα καθημερινά και κατέγραφα,  μια αλλαγή νοοτροπίας, μια κοινή θέληση, έναν κοινό προβληματισμό, που μας οδηγούσε σε  έναν κοινό σκοπό:

Να βοηθήσουμε την Ηλεία μας .

Να βοηθήσουμε τον Τόπο μας .

Παρά το γεγονός της άσχημης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας καθώς και  των τεράστιων χρηματικών  εξόδων που δημιουργούν τέτοιες υποχρεώσεις ( όπως το να συμμετέχεις  σε εθνικές εκλογές)  θεωρώ ότι από αυτήν την μάχη, για το καλό του τόπου μου , δεν θα πρέπει να απέχω .

Δηλώνω πανέτοιμος , ώριμος και  μάχιμος  και θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και στην πολιτική κρίση των πολιτών του Νομού Ηλείας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές .

Με εκτίμηση

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος

Βαρθολομιό 12/12/2014

Περισσότερα Νέα