ΦΩΤΟ: Από τις «Μουριές» χαλαρές συναντήσεις για την Ηλεία! Στο φιλόξενο περιβάλλον του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού Ν. Κοροβέση

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Πληθώρα αυτοδιοικητικών στελεχών που συνδύασαν δουλειά, επικοινωνία αλλά και στιγμές χαλάρωσης προκειμένου να «γεμίσουν» και πάλι «μπαταρίες» για τις επόμενες μέρες, βρέθηκε στον Κακόβατο και στην Επιχείρηση του ιδιαίτερα αγαπητού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Δυτ. Ελλάδας, Νίκου Κοροβέση.

Εκεί, στον δροσερό και πάντα φιλόξενο χώρο που διαθέτουν οι «Μουριές» δίπλα στη θάλασσα Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες (όπως διακρίνουμε και στις φωτο) είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον κ. Κοροβέση που ως γνωστόν διακρίνεται για τη συνέπεια και την εργατικότητά του, τόσο στον επιχειρηματικό, όσο και στον αυτοδιοικητικό τομέα.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργοτικών Θεμάτων Θοδωρής Βασιλόπουλος που έχει πολύ καλές φιλικές και συναδελφικές σχέσεις με τον κ. Κοροβέση στοχεύοντας σε μια διαρκή συνεργασία που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα για την Ηλεία και την Περιφέρεια.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το «χαρτοφυλάκιο αρμοδιοτήτων» και για τους δύο είναι κυρίαρχα σημαντικό για τη Δυτ. Ελλάδχα και πολύ περισσότερο για την Ηλεία μας.

Περισσότερα Νέα