ΦΩΤΟ: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εν μέσω πανδημίας στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Γ. Λέντζας: Θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όλους τους Συνδημότες μας

24 Ιουλίου - 16:20 Τοπικά

 Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να βρίσκουν τον Δήμο μας, και τους Συνδημότες μας, αντιμέτωπους με την πανδημία από τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του, τόσο στην υγεία, όσο και στην οικονομία, ωστόσο, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης επιδιώκει να αντιστρέψει το κλίμα, τοποθετώντας εορταστικό στολισμό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Από τα μέσα Νοέμβρη, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δήμαρχου κ. Λέντζα Γ., μαζί με τους Αντιδημάρχους Πολίτικης Προστασίας κ. Βαγγελάκο Π. , Ηλεκτροφωτισμού Ανυφαντή Π., και τον Πρόεδρο Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βαρβαρέσο Γ., έχουν ξεκινήσει τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επιβάλει η πανδημία.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού που ισχύουν, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι  προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Ο Δήμος μας θα επιδιώξει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, και στους δημότες που περνούν δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, μέσω του εορταστικού διακόσμου.

Σε αυτή τη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος, στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες οι Πολιτιστικοί και Εμπορικοί Σύλλογοι των Κοινοτήτων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που βοήθησαν στην ενίσχυση του Χριστουγεννιάτικου στολισμού.

Ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ. αναφερόμενος σε αυτή τη προσπάθεια δήλωσε:

«είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να προσφέρουμε  μια νότα ελπίδας, αισιοδοξίας, υπευθυνότητας, και χαράς, στους Συνδημότες μας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ευχαριστώ τους εμπορικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντές που βοήθησαν με τη σειρά τους να «ντυθούν» Χριστουγεννιάτικα και εορταστικά οι Κοινότητες μας.

Επιδιώκουμε όλοι μαζί να μεταφέρουμε σε όλα τα χωρία, και τις πόλεις του Δήμου μας, το πνεύμα των εορτών, και των Χριστουγέννων, δίνοντας απλόχερα τη χαρά, τη ζεστασιά, την ελπίδα, για κάθε σπιτικό, καθ’όλη την περίοδο των εορτών.

Περισσότερα Νέα