ΦΩΤΟ – ΠΥΡΓΟΣ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

28 Οκτωβρίου - 12:33 Χωρίς κατηγορία

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί με την μαθητική παρέλαση οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό εκατοντάδες Πυργιώτες και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αλλά και ετεροδημότες που βρέθηκαν στην περιοχή κατέκλυσαν από νωρίς την οδό Μανωλόπούλου και χειροκρότησαν θερμά τους μαθητές των σχολείων που παρέλασαν, αλλά και τη φιλαρμονική, τους Προσκόπους, τον Ερυθρό Σταυρό, τους λαογραφικούς ομίλους και συλλόγους. Όπως κάθε χρόνο το μεγαλύτερο χειροκρότημα εισέπραξε ο στρατός που έκλεισε την παρέλαση με άψογο βηματισμό και στοίχηση.

Στην εξέδρα των επισήμων παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, κ. Πέτρος Καμπούρης, οι Βουλευτές Ηλείας Δ. Καλαματιανός και Μ. Κατρίνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλείας Β. Γιαννόπουλος και Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.

Περισσότερα Νέα