(ΦΩΤΟ) Πύργος: Με την παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου - 12:30 Τοπικά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί με την μαθητική παρέλαση οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Με σύμμαχο τελικά τον καιρό, αφού βελτιώθηκε το πρωί και παρέμειναν μόνο τα σύννεφα εκατοντάδες Πυργιώτες και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αλλά και ετεροδημότες που βρέθηκαν στην περιοχή κατέκλυσαν από νωρίς την οδό Μανωλόπούλου και χειροκρότησαν θερμά τους μαθητές των σχολείων που παρέλασαν, αλλά και τη φιλαρμονική, τους Προσκόπους, τον Ερυθρό Σταυρό, τους λαογραφικούς ομίλους και συλλόγους. Όπως κάθε χρόνο το μεγαλύτερο χειροκρότημα εισέπραξε ο στρατός που έκλεισε την παρέλαση με άψογο βηματισμό και στοίχηση.

Στην εξέδρα των επισήμων παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης Υφυπουργός Προστασίας του πολίτη και βουλευτής Ηλείας Αν. Νικολακόπουλος. οι Βουλευτές Ηλείας Διον. Καλαματιανός και Μιχ. Κατρίνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλείας Ν. Κοροβέσης και Πολιτισμού Παν. Μπράμος. ο Δήμαρχος Πύργου Στ. Καννής, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.

Περισσότερα Νέα