«Φτου ξελευτερία!» Έληξαν τα μέτρα, άρχισαν τα party, "ανάσα" για τον κόσμο.

24 Ιουλίου - 19:35 Τοπικά

Ξημερώματα Κυριακής ξεκινά η άρση των μέτρων. Αυτό δε σημαίνει οτι έφυγε ο κορονοϊός. Όχι! Αυτό σημαίνει οτι έρχεται το καλοκαίρι.  Ο κορονοϊός όχι μόνον είναι εδώ και καλά κρατεί αλλά…, οι σκληροί δείκτες, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι υψηλοί, οι θάνατοι διψήφιοι και τα νοσοκομεία γεμάτα.
Ας έχουμε λοιπόν το νου μας. Ο κορονοϊός δεν φεύγει, ούτε πέφτει σε καλοκαιρινή νάρκη. Απλώς, οι ανοιχτοί χώροι βοηθούν ώστε να χαλαρώσουν τα μέτρα, διότι βοηθούν σημαντικά στον έλεγχο του συνωστισμού.
Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία δικαστηρίων στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για να χαρεί όλος ο κόσμος. 6 γνωστά cafe της πλατείας δικαστηρίων οργάνωσαν ένα μεγάλο party με καλεσμένους τους Passepartout . 
Ο κόσμος από νωρίς γέμισε τα καταστήματα και για 3 ώρες μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν σε ελληνικούς ,ξένους , λαϊκούς, ποπ και έντεχνους ρυθμούς.
Σιγά σιγά η διάθεση του κόσμου αλλάξει, αυτό εξάλλου φάνηκε και τις ημέρες του Πάσχα που κατέκλυσε την πόλη του Πύργου αλλά και τα χωριά. Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν στην τόνωση τόσο της αγοράς όσο και της ψυχικής υγείας.
Καλό καλοκαίρι και εις άλλα….

Περισσότερα Νέα