Γαβρίλης Λιατσής: Επιδιώκω τη συναίνεση για τα σκουπίδια αλλα αν χρειαστεί θα προχωρήσω ακόμα και σε επίταξη.

24 Ιουλίου - 17:26 Τοπικά

Τη συναίνεση όλων για το σοβαρότατο πρόβλημα με τα σκουπίδια ζήτησε ο Δήμαρχο Πυργου Γαβρίλης Λιατσής το μεσημέρι της Τρίτης σε συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο κος Λιατσής τόνισε οτι δεν θα κάνει η πόλη χριστουγεννα με σκουπίδια ζητώντας παράλληλα τη συναίνεση όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να βρεθεί λύση.  “ Ότι κάναμε μεχρι σήμερα το κάναμε ξεπερνώντας τις δυνατότητες που είχαμε. Αλλα τα καταφέρναμε” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα της αποκομιδής που έχει σταματήσει εδώ και αρκετές μέρες ο Δήμαρχος ανέφερε: “ Η αποκομιδή σταμάτησε γιατί εμπόδιστηκαν οι διαδικασίες στην Αγκινάρα. Μπορώ να πω οτι δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα που έχω να παρακάμψω την γραφειοκρατία, λόγω έκτακτης ανάγκης, και να μεταφερθούν τα σκουπίδια ακόμα και στην πλατεία προκειμένουν να φορτωθούν στα κοντέινερ και να φύγουν. Μπορώ να κάνω ακόμα και επίταξη οχημάτων . Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα αυτή σαν εργαλείο δύναμης. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος οτι πρέπει να απομακρυνθούν και δεν μπορεί κάθε φορά 2-3 άτομα να εμποδίζουν την όλη διαδικασία.

Η πόλη έχει Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος ξέρει να αποφασίζει, σταθμίζει τα πράγματα και ποτέ δεν άφησε την πόλη να κινδυνεύσει. Την ύστατη στιγμή κάνει εκείνο που πρέπει. Περιμένει όμως να κάνουν και οι πολίτες εκείνο που πρέπει. Πρέπει στα βασικά προβληματα της πόλης να συμφωνεί ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.” τόνισε ο κος Λιατσής

Περισσότερα Νέα