Γενική ανασυγκρότηση στον Πανηλειακό εν όψει της δύσκολης συνέχειας

24 Ιουλίου - 18:40 Αθλητικά

Ο Πανηλειακός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου θέλει να παραμείνει η ομάδα προσγειωμένη. Ο έλληνας τεχνικός αναγνωρίζει ότι οι δυσκολίες σε αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλες, ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Πανηλειακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν, οπότε επιχειρείται μία γενική ανασυγκρότηση, αφού τα προβλήματα είναι πάρα πολλά.
Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα η ομάδα του Πύργου αγωνίζεται στην Καλλιθέα και ο Δημητρίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου Λιόση, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρας Μαγούλα, των τραυματιών Κωνσταντινίδη και Καραπέτσα, καθώς επίσης και του Ν’ Τζιοντό που υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το δελτίο του.
Από εκεί και πέρα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Σταματής, για αυτό άλλωστε και δεν αγωνίσθηκε καθόλου εναντίον του Αστέρα Μαγούλας, ενώ Καλαϊτζίδης και Μπιτάνγκ, στον ίδιο αγώνα χρησιμοποιήθηκαν, αφού χρειάσθηκε να κάνουν ένεση. Από την άλλη πλευρά πάντως ο Δημητρίου υπολογίζει και πάλι στην παρουσία του Μαρτίνου, που εξέτισε την ποινή του, ενώ αναζητά λύσεις και θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις να καταλήξει στα πρόσωπα εκείνα που θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την Καλλιθέα, την είχε αγωνιζόμενη στο γήπεδο της κόντρα στην Παναχαϊκή και αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Περισσότερα Νέα