Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:32 Τοπικά

                 Είναι γενικά παραδεκτό, ότι o Πολιτιστικός  Σύλλογος Τραπεζικών Ν Ηλείας,αποτελεί βασικό,καταξιωμένο συντελεστή της Κοινωνίας μας, για τις εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας,με δεκάδες ομιλητές διεθνούς κύρους και αναγνώρισης που οργανώνει συχνά,κυρίως Ηλειακής καταγωγής,αλλά και τις ποικίλες δραστηριότητές του.

                 Για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους,πέραν από την εντατική προσπάθεια που καταβάλλει το Δ Σ και τα μέλη του, χρειάζεται την συμμετοχή όλων όσων αναγνωρίζουν τη θετική συμβολή του.
                Τώρα, καλούνται να εκλέξουν Νέο ΔΣ.

                Το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελείται  εν ενεργεία και από συνταξιούχους τραπεζικούς.

                Η Α ΄Γενική Συνέλευση θα γίνει την 31.5.2020 ώρα 8.45μμ,η επόμενη 3.6.2020, με καταληκτική   την  6.6.2020,την ίδια ώρα,όπου θα οριστεί και η ημέρα των εκλογών,στα γραφεία του Συλλόγου 28ης Οκτωβρίου 54Αα, Α όροφος Πύργος.

              Για ημέρα των εκλογών ορίζεται ,εκτός διαφορετικής απόφασης της ΓΣ. η 15η Ιουνίου ημέρα Σάββατο  από 10.30 πμ μέχρι 14 μμ..στα γραφεία του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη τα ατομικά και ομαδικά προληπτικά μέτρα..
                 Υποβολή υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή δεκτές, μέχρι την 9.6.2020 στα μέλη του ΔΣ και στα γραφεία με επιστολή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι που είναι ταμειακώς εντάξει και όπως ορίζει το καταστατικό.

Περισσότερα Νέα