Γενική Συνέλευση των μελών του Μουσικού Συλλόγου "ΟΡΦΕΥΣ" 1932- Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

        Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου-Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, φέτος διανύει τον  88ο  χρόνο συνεχούς δημιουργικής πολιτιστικής ιστορίας, άρρηκτα συνδεδεμένη με την μουσική πορεία του τόπου μας. Λειτουργεί ως μουσικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα παρουσιάζοντας πολυποίκιλο πολιτιστικό και μουσικό έργο με εκατοντάδες αποφοιτήσαντες σπουδαστές, πτυχιούχους και διπλωματούχους, και πάνω από 1000 συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις και εκδηλώσεις.

Βάσει του καταστατικού λειτουργίας του, προσκαλεί τα μέλη του (ενήλικες σπουδαστές, γονείς, λοιπά μέλη) να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση  που είναι το Ανώτατο Διοικητικό Όργανο,  την Τρίτη 16 Ιουνίου  2020 στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, 28ης Οκτωβρίου 38, πρώτος όροφος, τηρουμένων όλων των νόμιμων μέτρων προστασίας.  Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση είχε οριστεί για την 31η Μαρτίου 2020, αλλά λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων που είχε εξαγγελθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση – μέσω πανδημίας – ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

Αυτή είναι η δεύτερη και οριστική ημερομηνία για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης,  όπως ορίζει το καταστατικό.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α.      Καλωσόρισμα & Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Β.      Ανάγνωση θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης Γενικής Συνέλευσης.

Γ.      Διοικητικός  & Οικονομικός Απολογισμός και συζήτηση επ΄αυτών.

Δ.      Έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή της ευθύνης του Δ.Σ με  Ανάγνωση Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ε.       Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2020.

ΣΤ.    Προγραμματισμός Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων Ελληνικού Ωδείου Πύργου για το έτος 2020.

Ζ)  Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την Τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού του Σωματείου. Μέσα στο Φθινόπωρο θα οριστεί έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση όπου με αυξημένη πλειοψηφία θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τις διατάξεις των άρθρων που δύναται να τροποποιηθούν, ώστε το Σωματείο να αποκτήσει ένα σύγχρονο & λειτουργικό καταστατικό μέσα στο 2020.

Η παρουσία όλων των μελών είναι επιβεβλημένη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ 1932,

      Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

               Γεώργιος Γεωργόπουλος                                 Χριστίνα Σταλιά

Περισσότερα Νέα