Γενικός ξεσηκωμός για τα Σκουπίδια. Κάλεσμα για παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Ύστερα από τη συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων σωματείων , συλλόγων γονέων και άλλων φορεών την περασμενη Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων για το σοβαρότατο πρόβλημα των σκουπιδιών πήραν τα μέλη ου ΠΑΜΕ, του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Παραρτήματος της ΟΓΕ, του συλλόγου σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το βράδι της Πέμπτης στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.

Οι ομιλητές ζήτησαν λύση του προβλήματος εδώ και τώρα ενώ τόνισαν οτι οι έως τώρα κινήσεις των αρμόδιων φορέων ήταν αποτυχημένες. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης .

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και η επικεφαλής της Ανοιχτής Συμπολιτείας Δώρα Καλάκου με τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αθανάσουλα.

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα των πρωτοβάθμιων σωματείων:

Την Τετάρτη 25-2-2015 στο Εργατικό Κέντρο Πύργου πραγματοποιήθηκε ευρεία συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων, συλλόγων γονέων, φορέων και πολιτών με σκοπό την ενεργοποίηση της κοινωνίας του Πύργου απέναντι στο απαράδεκτο φαινόμενο της συσσώρευσης των απορριμμάτων στους δρόμους του Πύργου. Μέσα στα πλαίσια των δράσεων που αποφασίσθηκαν, καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Πύργου, που βιώνουν καθημερινά την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, να παραβρεθούν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου (Δημαρχείο κεντρική πλατεία) για να απαιτήσουμε το αυτονόητο: ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΩΡΑ Πύργος 26-2-2015 Η Επιτροπή Αγώνα για έναν Πύργο χωρίς σκουπίδια

Περισσότερα Νέα