Γεωργοπούλου: Η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πληγέντων από τις θεομηνίες επιχειρήσεων αφορά μόνο το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι άλλοι δήμοι δεν υπέβαλαν αίτημα!

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Ανακοινωση σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εφορείες των πληγέντων επιχειρήσεων από τις θεομηνίες εξέδωσε η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη:

“Η υπουργική απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου με την οποία ρυθμίζεται η καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εφορίες σε 24 δόσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του φθινοπώρου, αφορά τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο οποίος ήταν και ο μόνος Δήμος που υπέβαλε σχετικό αίτημα.

Ενημερώθηκα από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ότι εξετάζεται παράταση και για την αναστολή των ασφαλιστικών υποχρεώσεων και εισφορών, ληξιπρόθεσμων και μη, των πληγέντων επιχειρήσεων, εργοδοτών ή ασφαλισμένων πολιτών των Δήμων Πηνειού, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ήλιδας και Πύργου  της Π.Ε. Ηλείας του Ν. Ηλείας.” ​

Περισσότερα Νέα