Για δεύτερη χρονιά φέτος το L’Étape Greece by Tour de France!

21 Μαρτίου - 08:47 Τοπικά

Το 2023 και για πρώτη φορά, ο θρύλος του Tour de France, του κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, συνάντησε τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία.

Περισσότεροι από 600 ερασιτέχνες κι επαγγελματίες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διέσχισαν τα ορεινά ετάπ.  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία  να προκαλέσουν  τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό  ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές, και να ζήσουν μια περιπέτεια που τους έμεινε αξέχαστη.

Το L’Étape Greece, όπως όλες οι αθλητικές διοργανώσεις της διεθνούς σειράς Tour de France, είναι σχεδιασμένο από ειδικούς, προκειμένου να αναπαράγει τη γαλλική εμπειρία του L’Étape du Tour μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Η οργάνωση σχεδιάζεται κατά τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα του Tour de France, ούτως ώστε  οι ποδηλάτες να βυθιστούν στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του γαλλικού ποδηλατικού αγώνα και να βιώσουν τις ίδιες συνθήκες που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες ενός πελοτόν.

Οι δυο αγωνιστικές επιλογές διαδρομών που παρέχει το L’Étape είναι κατάλληλες  για ερασιτέχνες ποδηλάτες οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν μια μοναδικής ομορφιάς κυκλική διαδρομή γύρω από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την  Αρχαία Ολυμπία. 

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά τον παλμό του Tour de France, αν έχει περάσει καιρός από τότε που κάνατε κάτι για πρώτη φορά, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε μια εμπειρία  γεμάτη αδρεναλίνη και συγκίνηση. Η διαδρομή στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων  είναι μια διαδρομή που θα τη θυμάστε για  πάντα.  

Σας περιμένουμε στις 6 Απριλίου 2024, εκεί που οι ποδηλατικές παρέες γράφουν ιστορία!

Περισσότερα Νέα