Γιάννης Αργυρόπουλος: Όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε το μέλλον μας

24 Ιουλίου - 17:57 Τοπικά

Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε το μέλλον μας» ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα Δημιουργίας και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος παρουσίασε χθες το Ερωτηματολόγιο Καταγραφής Προβλημάτων και Δημοσίου Διαλόγου ανοίγοντας ουσιαστικά τον διάλογο με τους απλούς πολίτες για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που θα αποτελέσει τον οδηγό της παράταξης από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ερωτηματολογίου, ο επικεφαλής της παράταξης, πλαισιωμένος από τέσσερις νεους υποψηφιους δημοτικους συμβουλους, επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Επιδίωξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης, ‘ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’, είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων μας.

Είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων με δίκαιο τρόπο και με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να αναδείξουν τα προβλήματα και τις επιθυμίες τους για τη γειτονιά, το χωριό και την πόλη.

Από σήμερα και μέχρι τις 11 Απριλίου όλοι οι συμπολίτες μας μπορούν να συμπληρώσουν το Ερωτηματολόγιο Καταγραφής Προβλημάτων και Δημόσιου Διαλόγου του συνδυασμού μας.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η άμεση και στενή συνεργασία όλων των συμπολιτών μας που θέλουν να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών τους, γιατί μόνο αυτοί τα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες του Δήμου μας συμμετέχουν ενεργά στον προγραμματισμό των έργων και των δράσεων τα οποία θα συμπεριληφθούν μετά από επεξεργασία στο πρόγραμμα της Δημοτικής μας Παράταξης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα εγώ προσωπικά, πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού μας θα έχω συναντήσεις με όλους τους φορείς, τις παραγωγικές τάξεις, τους εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών συλλόγων καθώς και των συνδικαλιστικών οργανώσεων, προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα που τους απασχολούν και κυρίως τις προτάσεις για την επίλυσή τους.

Όλες οι θέσεις, οι απόψεις, οι ιδέες, οι προτάσεις, που θα μας διατυπωθούν, αφού επεξεργαστούν και ταξινομηθούν από την επιστημονική μας ομάδα, θα αποτελέσουν τη βάση για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου και κυρίως ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου προγράμματος που θα τεθεί στην κρίση των συμπολιτών μας.

Όλοι Μαζί θα σχεδιάσουμε το μέλλον μας, Όλοι Μαζί θα αποφασίσουμε για το αύριο του τόπου μας.

Όλοι Μαζί Μπορούμε για τον Πύργο».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» παρουσίασε τέσσερις ενεργούς πολίτες που θα συμμετάσχουν στην παράταξη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο συνδυασμός που δημιουργείται είναι ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός.

Ειδικότερα ανακοίνωσε για την Δ.Ε. Πύργου:

την Πατρίτσια Ι. Κάβουρα εκπαιδευτικός στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας – Μέλος Θεατρικής Ομάδας Πύργου «Προσκήνιο»

τον Μάριο Π. Καραμάνη δικηγόρος

την Μαρία Σπ. Σπυροπούλου έμπορος

ενώ για την Δ.Ε. Ιάρδανου,

τον Αθανάσιο Ν. Μόσχοβος βιοκαλλιεργητής – πρώην αστυνομικός

Περισσότερα Νέα