Γιάννης Αργυρόπουλος: "Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για το τι θα πράξουμε, εν’ όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών"

24 Ιουλίου - 17:36 Τοπικά

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να συγχαρώ όσους μετείχαν σε αυτό τον εκλογικό αγώνα. Τους δικούς μας υποψηφίους και συνεργάτες, οι οποίοι έδωσαν έναν πάρα πολύ καλό, τίμιο, αξιοπρεπή και ανιδιοτελή αγώνα.

Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους πολίτες του δήμου μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ειλικρινά τους χρωστώ ευγνωμοσύνη.

Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους υποσχόμαστε, ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε αποτελούν διαρκή οδηγό για μας.

Η μάχη ήταν δύσκολη. Τη δώσαμε όμως με πολιτικό ήθος. Αναδείξαμε, τόσο τα αυτοδιοικητικά και τοπικά προβλήματα, όσο και το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών.

Παλέψαμε, για να αλλάξει ο Πύργος και να γυρίσουμε σελίδα, λέγοντας αντίο στο χθες.

Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών του δήμου Πύργου, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες μας και το μήνυμα μας, ενέκρινε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και μας τίμησε με την ψήφο του.

Δεν καταφέραμε όμως να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου στο Β΄ γύρο.

Δεν παραιτούμαστε. Γιατί τα προβλήματα του Δήμου μας είναι ο λόγος ύπαρξής μας και η ανάγκη για ανατροπή, η κινητήριά δύναμη μας.

Θέσαμε τις βάσεις για το μέλλον.

Στην παράταξη μας «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», είμαστε καθόλα δημοκρατικοί, ενεργούμε συλλογικά και έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού προκειμένου να συναποφασίσουμε για το τι θα πράξουμε, εν’ όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Υποσχόμαστε, πως στους αγώνες που έρχονται θα είμαστε ενωμένοι και ταυτόχρονα ακόμη πιο αποφασιστικοί, ακόμη πιο δυνατοί.

Για όλους εμάς ο αγώνας για ένα δήμο που θα χωρά τα όνειρα όλων μας, τώρα αρχίζει!

Με τιμή

Γιάννης Αργυρόπουλος

Περισσότερα Νέα