Γιώργος Ανδριόλας: Στον Εμπορικό Σύλλογο θα προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

24 Ιουλίου - 17:54 Τοπικά

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους που στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας απέδειξαν ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων εκτίμησε τη διάθεσή μας για προσφορά, εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό των νέων προσώπων και την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πλαισιώσαμε το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Για εμάς, η γενική αποδοχή, αποτελεί Τιμή και συνάμα Ευθύνη. Μας κάνει να αισθανόμαστε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες της «οικογένειας» των εμπόρων.

Δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή και γνωρίζουμε ότι πέρα από σκληρή δουλειά απαιτείται ενότητα, σύμπνοια και ομοψυχία για να τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό θα απευθυνθούμε σε κάθε έναν συνάδελφο και θα ζητήσουμε την ενεργό συμμετοχή του ώστε να ξαναζωντανέψουμε την αγορά.

Η δική μας δέσμευση είναι μία και μοναδική. Στον Εμπορικό Σύλλογο θα προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Με τιμή,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΡΕΓΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΗΝΟΣ

ΓΚΟΛΦΙΝΟΣ ΑΓΓΟΥΡΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Αναστ. ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δημ. ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Περισσότερα Νέα