Γιώργος Λαμπρόπουλος: Οι εκλογές είναι για μία ημέρα, ενώ οι φίλοι για πάντα

24 Ιουλίου - 17:36 Τοπικά

Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου για το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου είναι αυτή του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

 Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος ανέλαβε τις τελευταίες μέρες πρόεδρος στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου, ύστερα από τις ανακατατάξεις και την παραίτηση του προηγούμενου προέδρου. Αν και ανέλαβε πρόεδρος πριν λίγες μέρες και έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, οι άμεσοι στόχοι του είναι να λειτουργήσει το συντομότερο το κολυμβητήριο Πύργου και να πραγματοποιηθεί το τουρνουά μπάσκετ στην Αγ. Βαρβάρα.

Ο ίδιος για τους λόγους της υποψηφιότητάς του και για τις προτεραιότητές του αναφέρει:

«Πιστεύω, ότι αποτελεί χρέος και ευθύνη του κάθε νέου να συμμετέχει στα κοινά. Οι νέοι άνθρωποι είναι εκείνοι που οφείλουν και μπορούν να αφυπνίσουν την κοινωνία στην οποία ζουν και εργάζονται συμμετέχοντας ενεργά αποτελώντας έτσι με τον τρόπο αυτό αντίβαρο στην αδιαφορία και τον ωχαδελφισμό, που εξαιτίας πολλών και διαφόρων παραγόντων στις μέρες μας εμφανίζεται όλο και περισσότερο. Σίγουρα για όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά γύρω μας δεν ευθύνονται οι νέοι.

Θέλησα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω ότι η πόλη μας έχει μείνει στάσιμη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αρκούμε να είμαι θεατής ή επικριτής, για αυτό επέλεξα να είμαι ενεργός και υπεύθυνος πολίτης επιδιώκοντας το καλύτερο για τον τόπο μας. Άλλωστε οφείλουμε στα παιδιά μας να μεγαλώσουν με μια καλύτερη πόλη. Η κίνηση ΑΝΑΣΑ με αντιπροσωπεύει γιατί πιστεύω ότι ο κ. Αντωνακόπουλος έχει τις γνώσεις, την ικανότητα και την εμπειρία σε συνεργασία με όλους τους συνυποψήφιούς μου να κάνει τον Πύργο μας την πρωτεύουσα που του αρμόζει.

Αν και δεν υπάρχει πολύ ελεύθερος χρόνος προσπαθώ να συνδυάσω με εργατικότητα και καλή διάθεση τις απαιτήσεις της δουλειάς μου και της προεκλογικής περιόδου.

Επειδή ζούμε σε ένα αβέβαιο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, το οποίο βιώνουμε καθημερινά όλοι, οι ψηφοφόροι είναι επιφυλακτικοί και απογοητευμένοι. Οι προτάσεις που δέχονται είναι πολλές απ΄όλες τις παρατάξεις. Εύχομαι, μετά τις εκλογές να είμαστε όλοι, από όλες τις παρατάξεις ενωμένοι. Για το καλό όλων μας.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκλογές είναι για μία ημέρα, ενώ οι φίλοι για πάντα

Ο  Γιώργος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο όπου τελείωσε το Λύκειο. Εργάζεται τα τελευταία 7 έτη στο ΙΚΑ Πύργου, ενώ πιο πριν εργαζόταν επί μία δεκαετία στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ – ΤΑΕ – ΤΣΑ). Ταυτόχρονα είναι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι γιος της Παναγιώτας και του Ιωάννη Λαμπρόπουλου, συνταξιούχου Εμπόρου τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων – αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Αλτάνη Θεοδώρα και έχει δύο κόρες, την Σοφία και την Πένυ. Έχει δύο αδέρφια, την Αγγελική που εργάζεται στο Δήμο Πύργου και το Νικήτα, έμπορο αυτοκινήτων – τρακτέρ, τον οποίο βοηθά στον ελεύθερο χρόνο του.

Περισσότερα Νέα