Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου: Κάλεσμα για προσφορά τροφίμων

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους συνανθρώπους μας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις  οικογένειες που προσπαθούν να επιβιώσουν σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους πολίτες της Ηλείας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους μας με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, έχει αυξηθεί δραματικά.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και από  τις 17:00 έως και τις 20:00, στον χώρο του πρώην πρακτορείου ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα!

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, τοματοχυμό, τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι, βρεφικά γάλατα και κρέμες κ.α.

• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, σαπούνια, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες, μωρομάντηλα  κ.α.

• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.

• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, κ.α.

 Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες  μας.

( Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ: 6955093815)

Ο υπεύθυνος εθελοντισμού

Ιωάννης Παν. Πλεμμένος

Περισσότερα Νέα