«Γρίφος» ο θάνατος 29χρονου στην Κυλλήνη – Τι λέει ο αδελφός του θύματος στο Live News

27 Νοεμβρίου - 20:30 Τοπικά

Ένα θρίλερ με θολά σημεία και αλήθειες που μένει να αποκαλυφθούν.

Στενοί συγγενείς του 29χρονου πατέρα που εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού στην Κυλλήνη παραμένουν συντετριμμένοι.

Ο αδερφός του, που μιλάει στο Live News, περιγράφει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ζητάει από τις Αρχές να ψάξουν και να μην κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης γρήγορα ως αυτοκτονία.

Ο 29χρονος πατέρας ενός 9χρονο παιδιού, είχε κατέβει στην Ηλεία από την Φθιώτιδα για να συναντήσει την πρώην γυναίκα του.

Τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς στις 29 Οκτωβρίου στη περιοχή του Βαρθολομιού και προχθές εντοπίστηκε η σορός του, από τον ιδιοκτήτη εξοχικού, που όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Το ύψος και το σημείο του δέντρου που βρέθηκε κρεμασμένος, σε συνδυασμό με το σχοινί που υπήρχε στα χέρια του, έχουν κάνει πολλούς στην περιοχή να σκέφτονται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Με τους αστυνομικούς πάντως, να θεωρούν πιο πιθανό αυτή την ώρα, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει να πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο νεαρός ανέβηκε με σκάλα στο δέντρο που έδωσε τέλος στη ζωή του και προσπάθησε να δέσει τα χέρια του, για να εκμηδενίσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

«Κι εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάω δεν είμαι καλά ψυχολογικά με αυτά που είδα», δήλωσε στο Live News ο αδελφός του θύματος.

Ο ιδιοκτήτης του εξοχικού ήρθε αντιμέτωπος με τις ανατριχιαστικές εικόνες όταν προσπάθησε να διαπιστώσει από πού προερχόταν η αφόρητη δυσοσμία στο σπίτι. Με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και πολύ γρήγορα να ειδοποιούνται και οι στενοί συγγενείς του 29χρονου.

Ο αδελφός του θύματος συμπλήρωσε στο Live News: «Το τελευταίο διάστημα ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά».

Η σορός του 29χρονου που βρισκόταν σε αποσύνθεση αναγνωρίστηκε από τη μητέρα και τον αδερφό του. Με τους αστυνομικούς να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως λέει στο Live News ο αδερφός του θύματος, ο 29χρονος ήθελε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του. Όταν ένα πρωί, τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς, χωρίς να έχει πάρει μαζί κανένα από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το Βαρθολομιό που έμενε με τον αδερφό του, από την Διασπορά Κυλλήνης που εντοπίστηκε η σορός του, απέχουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Δεν είχε ενημερώσει κανέναν ότι σκόπευε να πάει εκεί.

Οι έρευνες στην Κυλλήνη συνεχίζονται εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει το αίτιο θανάτου, του 29χρονου πατέρα.

Δεδομένου ότι ο 29χρονος βρέθηκε κρεμασμένος πισθάγκωνα ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης σχολίασε: «Η σκηνή θανάτου δημιούργει ερωτήματα και θέτει υπόνοιες ότι μπορεί να μπλέκεται και κάποιος άλλος στον μηχανισμό θανάτου. Επομένως η πραγματικά χρήζει περαιτέρω διερεύνησης».

https://www.megatv.com/

Περισσότερα Νέα